top of page
20170906-les-associations-sportives_1.jp

Partnerschappen & verenigingen

Jullie zijn verantwoordelijk voor een school, een vereniging of een bedrijf en wensen sportieve activiteiten te organiseren voor de leerlingen, leden ow werknemers?

Waarom Fire Gym?

Fire Gym organiseert al meer dan 20 jaar regelmatig lessen in het kader van sport op school, voor verenigingen die aan hun leden onze diensten bieden, hetzij eenmalig of meermaals; en dit tegen de meest democratische prijzen op de markt.

In deze context wordt de groep verdeeld in 3 groepen die elk genieten van een specifieke sportactiviteit gedurende de gevraagde tijd (van 30 tot 1 uur 30 per activiteit), waarna de groepen van activiteit veranderen. Elk van de groepen beoefent 3 sportactiviteiten gedurende de dag die hier wordt doorgebracht.

Wat we aanbieden?

We bieden "sportdagen" aan voor groepen van maximaal 75 personen, soms meerdere dagen op rij voor dezelfde school bijvoorbeeld.

De organisatoren hebben de keuze om hun groepen allerlei mogelijke activiteiten voor te stellen die kunnen worden georganiseerd in onze infrastructuur: fitness, dans (hip-hip, latijns, moderne jazz, ...), collectieve klassen zoals zumba, step, aerobics of andere en vechtsporten (braziliaanse jiu-jitsu, zelfverdediging kempo, grapling, karate, ...)

Wat kan ik doen om partner te worden?

Voor voorwaarden, tarieven en mogelijkheden, aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mailadres firegyminfo@gmail.com, via telefoonnummer op  02 / 428.45.83 of ter plaatse, we zullen u graag informeren en de beste formule zoeken om je tevreden te stellen.

bottom of page